Dział Obsługi Klienta Detalicznego:
tel.+48(25) 685 71 25
tel.kom.+48 502 274 647

Dział Obsługi Klienta Hurtowego:
tel.kom.+48 517 433 329
tel.+48(25) 685 71 25

Dział Obsługi Eksportu:
tel.+48(25) 685 71 25

ORIMED
ul. Króla Zygmunta Augusta 9
08-445 Osieck, Polska
ori-vet@orimed.pl

Formularz kontaktowy

Polityka prywatności

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych jest: Anna Jakubiak prowadząca działalność gospodarczą pod nazwą ORIMED Anna Jakubiak (adres prowadzenia działalności: ul. Króla Zygmunta Augusta 9; 08-445 Osieck) wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki, NIP 826-126-31-39, REGON 142162853, adres poczty elektronicznej: orimed@orimed.pl, numer telefonu: +48 502 274 647 (opłata jak za połączenie standardowe – wg. cennika właściwego operatora).

3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:

• Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska w celu realizacji Twojego zamówienia oraz możliwości kontaktu z Tobą

• Adres zamieszkania/działalności/wysyłki – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.

• Nr telefonu – dla kuriera firmy przewozowej w celu sprawnego dostarczenia przesyłki. Czasami dzwonimy, aby potwierdzić zamówienie lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń, jak np. brak towaru w magazynie, proponując jednocześnie najkorzystniejsze rozwiązanie.

• Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy wysyłać do Ciebie okresowo informację handlową.

• Adres IP – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).

• Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

• Dokonując zakupu w naszym sklepie bez rejestrowania konta. Po realizacji takiego zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.

• Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna. Przechowujemy te dane w bazie, aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.

• Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.

5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych, to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualniania, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij e-mail pod adres: orimed@orimed.pl lub list polecony na adres:

ORIMED

ul. Króla Zygmunta Augusta 9

08-445 Osieck


Akceptuję

Strona korzysta z plików cookie